Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Čtvrteční služba svitavských policistů

Pachatel odcizil z auta všechna kola 

     Pro policisty regionu Svitavy byl parný čtvrteční den klidný. Možná i pachatelům trestné činnosti a přestupcům bylo teplo a omezili svoji nekalou činnost. Policisté zpracovali 35 čísel jednacích, z toho 2 trestné činy a 7 přestupků. V Poličce zahájili policisté úkony trestního řízení ve věci krádeže, kdy se neznámý pachatel vloupal do osobního automobilu Škoda Fabia. Zde uložené nářadí použil k demontáži všech čtyř kol, které odcizil. Svitavští policisté řešili krádež přívodních měděných lanek v celkové hodnotě 72 tisíc korun. Nepozorná občanka přišla na Obvodní oddělení do Litomyšle oznámit odcizení peněženky s platební kartou a finanční hotovostí z volně položené kabelky. 
K jedné dopravní nehodě, a to k nehodě cyklisty, vyjížděla skupina dopravních nehod. Vzniklá škoda je 15 tisíc korun a nikdo nebyl zraněn. Skupina silničního dozoru odhalila 11 přestupků a udělila pokuty ve výši 12 tisíc korun. Provedli 6 kontrol osob a 6 kontrol vozidel.
Na tísňovou linku 158 přijali operační důstojníci za čtvrtečních čtyřiadvacet hodin celkem 28 oznámení, 13 z nich bylo využito a zbývajících 15 nesouviselo s prací policie.

vytisknout  e-mailem