Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Čtyři nehody na Příbramsku

PŘÍBRAMSKO - Škoda téměř tři čtvrtě milionu korun vznikla při nehodě, ke které došlo dne 7. září navečer v katastru obce Březnice. 

Pětačtyřicetiletý šofér po projetí zatáčky dostal s vozem značky Ford Mustang smyk a pak vyjel vpravo mimo komunikaci, kde havaroval do vjezdu domu. Automobil se následně přetočil na střechu. Motorista a jeho spolujedoucí utrpěli poranění lehčího charakteru. Dechová zkouška u řidiče byla negativní.

Tragická nehoda se odehrála v neděli 8. září po páté hodině ranní na silnici I/4 v katastru obce Chraštice. Osmapadesátiletý řidič osobního vozidla se zde střetl s mužem ležícím na vozovce. I přes veškerou snahu záchranářů chodec svým zraněním podlehl. U motoristy byla přítomnost alkoholu dechovou zkouškou vyloučena. Přesné příčiny nehody jsou nyní předmětem dalšího šetření.

Na Sedlčansku se staly během pátku a soboty dvě nehody se zraněním. Dne 6. září odpoledne přejela po projetí zatáčky 49letá řidička v katastru obce Štětkovice do protisměru, kde se bočně střetla s protijedoucím autem. To bylo po nárazu odhozeno do silničního příkopu, kde bokem havarovalo do vzrostlého stromu. Oba motoristy převezla sanitka do nemocnice s lehkým zraněním. Způsobená škoda činila 350 tisíc korun.

Následující den v odpoledních hodinách havaroval v katastru obce Nedrahovice 20letý mladík. Na mokré vozovce dostal po projetí zatáčky s osobním vozem značky Citroen smyk, poté vyjel vlevo mimo komunikaci, kde se na poli převrátil na střechu. Sanitka muže transportovala na ošetření do pražské nemocnice. Hmotná škoda byla stanovena na 30 tisíc korun.

por. Bc. Monika Schindlová, DiS.
tisková mluvčí
P ČR Příbram
9. září 2019

vytisknout  e-mailem