Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Čtyři nehody se zraněním

PŘÍBRAMSKO - O víkendu se staly na příbramských silnicích čtyři nehody s lehkým zraněním. 

V sobotu ráno dostal v zatáčce u obce Strýčkovy 32letý řidič smyk a poté narazil do dna silničního příkopu. Následně se vůz značky Škoda Octavia přetočil na střechu. Motorista a jeho dva spolujezdci utrpěli poranění lehčího charakteru. Vzniklá škoda činila 200 tisíc korun.

Po osmé hodině večerní došlo k havárii v katastru obce Zbenice. Sedmadvacetiletá žena zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy povětrnostním podmínkám a stavu komunikace. Na mokré silnici nedobrzdila a narazila do zadní části auta, které odbočovalo vlevo. S lehkým zranění převezla sanitka do nemocnice čtyři osoby. Škoda byla v tomto případě ve výši sto tisíc korun.

V neděli 16. července, krátce po poledni, havaroval v katastru obce Sedlčany 17letý motocyklista. Nedodržel bezpečnou vzdálenost a narazil do nákladního auta, které bylo nuceno brzdit z důvodu dopravní situace před sebou. Způsobená škoda byla odhadnuta na 80 tisíc korun. V odpoledních hodinách spadla na vozovku v katastru obce Věšín 46letá cyklistka. Žena se plně nevěnovala řízení a najela do výmolu.

por. Bc. Monika Schindlová, DiS.
tisková mluvčí
P ČR Příbram
18. červenec 2017

vytisknout  e-mailem