Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Čtyři srny včera zahynuly na silnicích Semilska

SEMILSKO - Čtyři dopravní nehody, při kterých došlo ke střetu vozidla se srnou, šetřili včera semilští dopravní policisté. 

Na Semilsku se včera staly celkem čtyři dopravní nehody, při kterých došlo na silnicích ke střetu vozidla a srny. K první nehodě došlo hned ráno v sedm hodin na silnici mezi Vrchlabím a Horní Brannou, kde řidiči srna skočila bezprostředně do jízdní dráhy z pravé strany. Druhá nehoda se stala za chvíli krátce před půl osmou hodinou na silnici mezi Benešovem u Semil a Semily, kde srna vběhla z pravé strany před vozidlo řidiči, který projížděl levotočivou zatáčku. Další dvě nehody se staly až v podvečer. Dvacet minut po osmnácté hodině skočila na krátkou vzdálenost srna do jízdní dráhy vozidlu na silnici mezi obcemi Všeň a Olešnice. Jen deset minut po této nehodě vběhla pod kola vozidla srna také na silnici ve směru od Lestkova na Tatobity.
 
Všechny čtyři srny na místě dopravní nehod zahynuly. Nikdo z osob zraněn nebyl a provedené dechové zkoušky u všech řidičů měly negativní výsledky. Celková způsobená škoda při těchto čtyřech dopravních nehodách činí předběžně částku 99.000,- Kč.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
16. října 2014
 
 

vytisknout  e-mailem