Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Čtyři vozidla byla vykradena

Český Krumlov – Zloděj řádil brzy ráno v ulici Za Nádražím. 

V noci na čtvrtek 17. února 201, mezi 01:45 hodin a 05:30 hodin, na parkovišti pod garážemi, vlevo od panelového domu čp. 207 - 209, v ulici Za Nádražím v Českém Krumlově řádil zloděj.
 
Přes páté zadní dveře škody Felicia, ze kterých odstranil sklo, které pak poškozené položil pod zadní část auta se dostal dovnitř, vozidlo prohledal a odcizil z něj svazek klíčů a doklady k vozidlu, čímž způsobil škodu poškozením ve výši 8 500 Kč. Na odcizených věcech škoda nevznikla.
 
Dále poškodil zadní páté dveře z jiné škoda Felicia. Vozidlo také prohledal a odcizil z něj autobaterii, přední panel autorádia a sadu Gola klíčů. Poškozenému majiteli tím způsobil škodu poškozením ve výši 8 500 Kč a škodu na odcizených věcech ve výši 17 000 Kč.
 
Třetí škodu Felicia poškodil podobně, jako první dvě auta. Také toto prohledal a odcizil z něj dámské a pánské brusle, autorádio, dvě CD originálních disků a 40 CD disků s nahranými různými hudebními tituly. Majitelce auta zloděj tímto jednáním způsobil škodu poškozením ve výši 5 500 Kč a škodu odcizením ve výši 4 100 Kč.
 
Dalším, čtvrtým poškozeným a vykradeným autem byla avie. Zloděj vyndal boční okénko z prostoru za řidičem, poškozené okénko položil na sedadlo spolujezdce a následně vozidlo prohledal. Odnesl si z něj karbo-frézu a novou autolékarničku, čímž způsobil společnosti, které vozidlo patří celkovou škodu 3 150 Kč. 
 
Zloděj, po ktrém nyní intenzivně pátrají českokrumlovští policisté způsobil shora uvedeným jednáním celkovou škodu ve výši 46 750 Kč.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková, pcrckpis@mvcr.cz
18. února 2011

vytisknout  e-mailem