Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Cyklista naboural do osobáku

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v úterý 15. listopadu před desátou hodinou dopolední v Ratíškovicích. Zatím nezjištěný mladý cyklista při jízdě ulicí Školní narazil do zaparkovaného osobního vozidla Ford Focus, které stálo u okraje komunikace. Cyklista na vozidle poškodil zadní nárazník a poté z místa ujel. Mělo jednat o mladíka přibližně ve věku patnácti let, střední postavy, nejspíše světlých vlasů, který měl na hlavě nasazenu čepici, tzv. zmijovku.
Další nehodu, od které viník ujel, řeší policisté ve Veselí nad Moravou. K samotné nehodě došlo poblíž autobusového nádraží u domu č. 1007 v době mezi nedělí třináctého a úterkem patnáctého listopadu. Dosud neustanovený řidič nezjištěného vozidla se při jízdě ulicí Národních mučedníků zřejmě dostatečně nevěnoval řízení a  poškodil zadní část zaparkovaného vozidla Škoda Superb v provedení Taxi.  Neznámý řidič, aniž by poškození vozidla oznámil, z místa nehody odjel. Po vozidle i jeho řidiči, který poškození způsobil, se pátrá.
Policisté hledají případné svědky obou zmiňovaných nehod, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k vypátrání viníků nehod. Ozvat se mohou na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

nprap. Petr Zámečník, 16. 11. 2011
 

vytisknout  e-mailem