Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Cyklista skončil po střetu v autě

VSETÍNSKO: Hledáme cyklistu, který narazil do auta.  

Cyklista nedal přednost řidičce na kruhovém objezdu, hlavou narazil do skla na dveřích jejího vozu, pak sebral kolo a z místa odešel. Po cyklistovi pátráme a žádáme veřejnost o pomoc při  jeho ztotožnění.
 
Ke střetu došlo v sobotu o tři čtvrtě na osm večer na kruhovém objezdu u autobusového nádraží ve Valašském Meziříčí. Cyklista jedoucí ke kruhovému objezdu po ul. Vsetínská nedal při vjíždění na objezd přednost v jízdě řidičce jedoucí po kruhovém objezdu ve Škodě Octavii. Muž na kole narazil do pravých zadních dveří oktávky, pravděpodobně hlavou rozbil sklo a dostal se tak po pás dovnitř auta. Překvapená řidička zastavila a než se stihla muže zeptat, jestli mu nic není, tak se muž vysoukal ven z auta, popadl své jízdní kolo a bez jakéhokoli vysvětlení z místa nehody i s kolem odešel směrem do parku u městské knihovny. Přivolaní policisté po muži společně se strážníky městské policie pátrali, ovšem zatím bezvýsledně.
 
Žádáme svědky, kteří by nám mohli pomoci cyklistu ztotožnit, aby kontaktovali linku 158. Mělo se jednat o muže ve věku kolem 25-30 lety, který měl oblečené tričko a kraťasy tmavé barvy. Měl krátké vlnité vlasy světle hnědé barvy a na hlavě měl sluneční brýle. 
 
Dechová zkouška byla u sedmadvacetileté řidičky Škody Octavie negativní, na jejím vozidle vznikla škoda asi 15 000 korun. Ze zavinění dopravní nehody je podezřelý cyklista.
 
 
21. července 2014,  por. Mgr. Lenka Javorková
 
Odkazy do noveho okna

Nehoda cyklista

Nehoda cyklista 

Detailní náhled

Nehoda cyklista

Nehoda cyklista 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem