Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Cyklistka zachytila o sloup

ÚO Bruntál - do obchodu chodila krást alkohol i potraviny, poškodil skleněné tvárnice a jiné 

Ohlédla se, zda za ní nejede auto a zachytila o sloup
Lehkým zraněním skončila jízda 82leté ženy na bicyklu v Bruntále na ulici Rýmařovská ve čtvrtek 26.4.2012 v 09,50 hodin. Cyklistka jela od ulice Jesenická a ohlédla se, zda za ní nejede nějaké vozidlo. Přitom řidítky zachytila o sloup veřejného osvětlení a upadla na komunikaci. Způsobila si tržnou ránu na hlavě a byla převezena k ošetření do nemocnice. Dechová zkouška byla s negativním výsledkem.
 
Do obchodu chodila krást alkohol i potraviny
Ve čtvrtek 26.4.2012 albrechtičtí policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 59leté ženě. Protiprávního jednání se měla dopustit v průběhu devíti měsíců, tedy od července loňského roku do 6.3.2012, tím, že ve Městě Albrechticích na ulici Nádražní v prodejně potravin měla postupně při nákupech odcizit celkem 27 láhví vodky, 1 víno, 5 mletých káv, 3 kg cukru krystal, dvě balení čaje a jedno tekuté koření. Zboží si měla při nákupu uschovat do tašky a takto pronést pokladnou bez zaplacení. Žena se k trestné činnosti policistům doznala, odcizené věci zkonzumovala s příbuznými. V posledním případě, tedy 6.3.2012 láhev alkoholu vrátila před příjezdem přivolaných policistů majiteli. Způsobená škoda činí přes 5 tisíc Kč.
 
Chatku a kůlnu nenechal bez povšimnutí
Vloupání do dvou zahradních chatek v osadě U Bukového potoka v Bruntále šetří místní policisté. Prozatím neznámý pachatel poškodil zámky dveří chatky a kůlny a vnikl dovnitř. Odcizil křovinořezy, sekačku a benzínovou elektrocentrálu. Majitelům vznikla škoda ve výši 17 tisíc Kč. 
 
Pohřešovaného muže jsme nalezli do dvou hodin od oznámení
Ve čtvrtek ve večerních hodinách oznámil telefonicky 60letý muž, že pohřešuje nesvéprávného bratra, který odešel okolo poledne z domu a doposud se nevrátil. Dvě desítky policistů začaly po muži pátrat. Provedli jsme prověrky ve zdravotnických zařízeních, na autobusových a vlakových nádražích, restauracích a také u známých osob pohřešovaného. Vše s negativním výsledkem. Do dvou hodin od oznámení jsme muže nalezli v pořádku na silnici v Chomýži.
 
Poškodil devět skleněných tvárnic
Po vyčíslení škody policisté překvalifikovali dne 26.4.2012 přestupek proti majetku na přečin poškození cizí věci. Neznámý pachatel poškodil v době od 30.3. do 3.4.2012 devět skleněných tvárnic na budově hotelu v Bruntále na ulici Revoluční. Způsobená škoda činí přes 15 tisíc Kč.
 
komisař por. Bc. Tušková P.
27.4.2012

vytisknout  e-mailem