Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Daleko nedojel

LITOMĚŘICE – Zloděj okradl zloděje?; Alkohol za volant nepatří… 

Počátkem tohoto roku odcizil ze sklepních prostor jednoho roudnického domu tehdy neznámý pachatel malý motocykl. „Nového majitele“ se policistům podařilo vypátrat, ale motocykl již u sebe neměl. Uvedl, že s motocyklem z místa činu odjel, ale po cestě mu došel benzin. Uschoval jej do blízkých křovin, a když se pro něj vrátil, už jej nenalezl. Pravděpodobně putoval do dalších rukou… Místní mladík je nyní podezřelý z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci a podle trestního zákoníku mu hrozí až dvouleté vězení. Po novém majiteli motocyklu nyní pátrají roudničtí policisté.

Alkohol za volant nepatří

Ve středu 9. dubna ve 2.30 hod. došlo k dopravní nehodě na Štětsku nedaleko obce Lomy. Řidič vozidla značky Škoda jedoucí po pozemní komunikaci sjel z nezjištěných příčin do silničního příkopu, kde zůstal zaklíněn v křovinách. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Přivolaní policisté vyzvali řidiče k dechové zkoušce, která proběhla s pozitivním výsledkem. Řidič nadýchal 1,13 promile. Příčiny a okolnosti této nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Aktivoval alarm

Do budovy skladu na Podřipsku se vloupal ve středu v nočních hodinách neznámý pachatel. Po odstranění uzamčení vstupních vrat se však rozezvučel alarm, který neznámého lapku odradil od dalšího nezákonného jednání. Roudničtí policisté po neznámém pachateli pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže ve stadiu pokusu.

Litoměřice, 10. 4. 2014, nprap. Pavla Kofrová
tisková mluvčí
Preventivně informační skupina Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
e-mail: pislt@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem