Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Další dopadení pachatelé při krádežích

KLADENSKO – Po zadržení ostrahou prodejny byli pachatelé policisty převezeni na policejní služebny. 

Policisté oddělení hlídkové služby vyjížděli 10. listopadu 2017 do obchodního domu v ulici P. Bezruče v Kladně, kde byli v jedné z prodejen zadrženi dva podezřelí pachatelé pracovníkem ostrahy.

Po příjezdu policejní hlídky na místo oznámení  bylo zjištěno, že kolem sedmnácté hodiny tito podezřelí pachatelé odcizili řasenku a dva krémy v prodejně s drogistickým zbožím v hodnotě necelých 900,-Kč a poté prošli bez zaplacení pokladní zónou, kde byli zadrženi ostrahou prodejny.  

Policejní hlídka oba podezřelé vyzvala k prokázání totožnosti. Podezřelými osobami byla osmadvacetiletá žena a dvaačtyřicetiletý muž z Kladna, kteří byli převezeni za své protiprávní jednání na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno k prvotním úkonům. Nepoškozené zboží bylo vráceno zpět do prodeje.

Téhož dne v dopoledních hodinách zajistila ostraha prodejny v obchodním domě v ulici Obránců míru v Kladně dvě podezřelé osoby. Každý z pachatelů si uchoval do kapes oděvů zboží v hodnotě necelých 300,-Kč a poté prošli pokladní zónou, aniž by uhradili finanční hotovost. Přivolaní policisté na místě zjistili že podezřelými jsou mladistvé osoby. Následně byli převezeni na policejní služebnu k podání vysvětlení.

Policisté tyto případy prošetřují jako podezření z přestupku proti majetku.

Kladenští policisté v současné době pátrají po dvou podezřelých ženách, které se v prodejně v Kladně ve Štechově ulici dopustily trestného činu krádeže tím, že odcizily  zboží přes 14 000,-Kč a poté s ním projely bez zaplacení pokladnami prodejny a odešly.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

15. listopadu 2017

vytisknout  e-mailem