Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další dopravní nehoda traktoru

Jindřichův Hradec - Tři mladíci se svezli traktorem, po jeho převrácení došlo k těžkému zraněné jednoho z nich. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Ani včerejší den se neobešel bez dopravní nehody traktoru. Odpoledne před druhou hodinou jel mladík s traktorem tovární značky Zetor 4011, po účelové komunikaci mezi obcemi Studená a Olšany na Jindřichohradecku. Při jízdě se plně nevěnoval řízení a sjel vpravo mimo komunikaci, kde se traktor následně převrátil na pravý bok. Mladík sebou vezl ještě další dva vrstevníky, z nichž jeden utrpěl těžké zraněné pravé dolní končetiny a lehký otřes mozku. Další mladíci byli bez úhony.
 
Na místo vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému, kde zdravotníci po prvotním ošetření převezli zraněného do nemocnice. Dopravní policisté po zpracování uvedené nehody na místo přivolali kriminalisty Služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Jindřichův Hradec, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinů Neoprávněného užívání cizí věci a Ublížení na zdraví.
 
Z preventivního hlediska je třeba uvést, že jízda s motorovými vozidly pro osoby bez zkušeností a platných dokladů, je velmi nebezpečným stylem zábavy!
 
por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz
22. srpna 2014
Odkazy do noveho okna

DN u Olšan 21.8.2014 III.

DN u Olšan 21.8.2014 III. 

Detailní náhled

DN u Olšan 21.8.2014 VI.

DN u Olšan 21.8.2014 VI. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem