Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další krádež traktoru

Tábor - Malšice - Zemědělci pozor! (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští policisté vyhlašují pátrání po traktoru tovární značky Zetor, typu 7245, rz. TA 6178, vin 39813, červené základní barvy, roku výroby 1988. K jeho odcizení došlo v době od dopoledních hodin dne 29. února do ranních hodin dne 1. března 2012 z garáže objektu jedné společnosti v obci Malšice. Markantním znakem odcizeného traktoru jsou bílé disky kol, oranžový maják v drátěném krytu na střeše a samolepky bílé barvy s modro zeleným nápisem Pigmal a.s. Malšice na dveřích kabiny. Způsobená škoda byla odhadnuta na částku 80 000 korun.
Jedná se již o druhý případ krádeže traktoru na Táborsku od začátku tohoto roku. Stejně jako u případu v nedalekých Slapech (tisková zpráva ze dne 1. února 2012) je zde předpoklad, že byl traktor po výjezdu z objektu firmy naložen na v okolí připravený podvalník.
Policisté tímto žádají každého, kdo by mohl k objasnění uvedeného případu poskytnout jakoukoliv informaci, případně měl poznatky o pohybu či výskytu uvedeného traktoru a rovněž tak výskytu podezřelého nákladního tahače s podvalníkem v okolí obce Malšice, aby je předal na místně příslušném Obvodním oddělení PČR Bechyně na telefonním čísle 974 238 750. Za poskytnuté informace k případu děkujeme.
Zároveň na tyto případy zemědělce či firmy, které vlastní traktory, důrazně upozorňujeme a nabádáme k přehodnocení zabezpečení ne vždy zcela důsledně zajištěné zemědělské techniky. Jakékoliv poznatky k této trestné činnosti předejte prosím neprodleně policii na telefonním čísle 974 238 100 či policejní lince číslo 158.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
2. března 2012
 
 

vytisknout  e-mailem