Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další krádež vloupáním do domu

Tábor – Opět šperky a peníze. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po nedávném případu krádeže vloupáním do rodinného v ulici Na Zahradách v Táboře – Klokotech šetříme další obdobný případ v nedaleké ulici Ke Chlumu.
Stalo se tak v době od odpoledních hodin dne 27. dubna do ranních hodin dne 30. dubna 2015. Po násilném vstupu zloděj stejně jako v předešlém případě dům prohledal a odcizil šperky a peníze. Jednalo se o čtyři zlaté prsteny, dále o zlatý řetízek s přívěskem ve tvaru slzy, přívěsek na řetízek s vyobrazením Madony a zlatý řetízek od hodinek, tzv. cibulí, s přívěskem oválného kamenného oblázku. Včetně poškození zařízení domu vznikla majiteli škoda ve výši přes 53 000 korun.
Po zloději či zlodějích pátrají policisté táborského obvodního oddělení. Na uvedené případy opětovně upozorňujeme a doporučujeme občanům, aby uložení šperků a finanční hotovosti, stejně jako zabezpečení svých domů, věnovali odpovídající pozornost.
Jakékoliv poznatky z dění v ulicích Na Zahradách a Ke Chlumu v Táboře – Klokotech, které by mohly přispět k objasnění uvedených případů, rovněž tak případné informace k podezřelé nabídce prodeje uvedených šperků, přivítají policisté na své služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonním čísle 974 238 700. Děkujeme.
http://www.policie.cz/clanek/kradez-vloupanim-do-domu-769311.aspx
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
4. května 2015
 

vytisknout  e-mailem