Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další loupež objasněna

TEPLICE - Během září objasněny 4 loupeže; Zloděj prošel zdí... 

Byla objasněna další loupež
     Tepličtí policisté objasnili další loupežné přepadení, v měsíci září v pořadí již čtvrté. Tentokrát dopadli pachatele loupeže, která se stala začátkem července letošního roku v Krupce. Třicetiletý muž tehdy přepadl hernu, kde donutil obsluhu k vydání finanční hotovosti v řádech desítek tisíc korun. Poškozenou zaměstnankyni přitom fyzicky napadl a hrozil jí bodnou zbraní, naštěstí neutrpěla žádná zranění. Lupič, který byl v minulosti již za trestnou činnost odsouzen, se může vrátit zpět do vězení, tentokrát až na deset let.
 
Zloděj prošel zdí
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do garáže. Zvolil poněkud netradiční cestu, dovnitř se proboural zdí. Zevnitř pak vytlačil vrata a odcizil osobní vozidlo Škoda Favorit. K tomu si přibral ještě 2 jízdní kola, nářadí a elektromotor. Poškozený vyčíslil škodu na necelých 21 tisíc korun, policie věc prošetřuje jako přečin krádeže.
 
Lapka ukradl lepidlo
     Na stavební materiál se zaměřil neznámý lapka. Po překonání plotu odcizil ze zahrady školského zařízení v Bílině 42 pětadvacetikilových pytlů lepidla v hodnotě přes 11 tisíc korun. Policie věc prošetřuje jako přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.
 
Teplice, 22. 9. 2010, nprap. Daniel Vítek
 

vytisknout  e-mailem