Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další nafta je pryč

Tábor – Stavba koridoru železnice severně od Tábora. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Neuplynul ani týden a zloději nafty opět zaútočili na stavební stroje odstavené podél koridoru výstavby železnice severně od Tábora.
http://www.policie.cz/clanek/kradez-nafty-562465.aspx
 
V době uplynulého víkendu, konkrétně od čtvrté hodiny odpolední pátku dne 17. dubna do pondělních ranních hodin dne 19. dubna 2015, napadli celkem tři stroje. V katastru obce Sudoměřice u Tábora násilím odstranili víčko z nádrže zde odstaveného pásového rypadla značky Komatsu a následně z něj odčerpali na 100 litrů nafty. V katastru obce Moraveč pak odstranili víčka nádrží u buldozeru značky Komatsu a válce Ammann, ze kterých odčerpali na dalších 90 litrů motorové nafty. Zde pracujícím firmám způsobili škodu ve výši odhadem 12 000 korun.
Opětovně stavbaře, a to nejen na železničním koridoru, na tuto trestnou činnost upozorňujeme. Uvedené problematice věnujeme maximální pozornost, je však i na majitelích, aby k zajištění svého majetku přijali odpovídající opatření. Jakékoliv důvodné poznatky k výskytu podezřelých osob, stejně jako informace k podezřelé nabídce prodeje motorové nafty, předejte ihned policistům cestou linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
21. dubna 2015
 

vytisknout  e-mailem