Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další odcizená kabelka – hledáme svědky události

Tábor – Zloději, po nocích po barech „choději“. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Včerejším tiskovým servisem jsme informovali o jednom z mnoha případů krádeží kabelky. Ta byla majitelce odcizena v časných ranních hodinách na jedné ze sezimovoústeckých diskoték.
 
http://www.policie.cz/clanek/neuhlidala-svou-kabelku-130962.aspx
 
Další obdobný případ pak šetří i policisté v Táboře. Téměř stejným způsobem přišla o svou kabelku rovněž mladá žena. Ta tančila časně nad sobotním ránem dne 19. července 2014 v jednom z klubů v centru města Tábora. Svou kabelku značky „Amisa“ nechala volně bez dozoru odloženou u stolu. Během chvilky přišla o své osobní doklady, platební kartu, mobilní telefon značky iPhone 5, svazek klíčů, dva vstupní čipy, průkazku na MHD, kosmetiku a další cennosti, vše v souhrnné hodnotě odhadem téměř 13 000 korun. Další starosti a problémy nepočítaje.
Policisté ve věci provedli rozsáhlé šetření, při kterém ustanovili mladý pár, který tento klub rovněž navštívil a mohl by tak policistům při pátrání po pachateli poskytnout velice důležité informace. Jedná se o muže ve věku přibližně 25 - 30 let, světlé pleti, střední, asi 175 cm vysoké postavy, delších černých vlasů a dívku přibližně stejného věku, světlé pleti, střední, asi 170 cm vysoké postavy a rovněž černých, dlouhých vlasů, sčesaných do drdolu. Žádáme tímto uvedenou dívku a mladého muže, aby se dostavili na policejní služebnu v Divadelní ulici v Táboře a poskytli policistům svá svědectví. Zároveň žádáme každého, kdo by uvedený pár na fotografiích poznal, aby totožnost těchto osob sdělil policistům na výše uvedené služebně, na telefonním čísle 974 238 700, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
Zároveň opětovně připomínáme, že i při zábavě je dobré mít své cennosti neustále pod kontrolou.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
30. července 2014 

 

 

 
 

vytisknout  e-mailem