Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další odcizená Škoda Octavia

Tábor – Majitelé „ stříbrných oktávek“ pozor! (Hlasová schránka 974 238 116) 

Za dobu uplynulých dvou týdnů se na Táborsku jedná již o šestý případ (5x odcizeno, 1x pokus)!
 
Policisté vyhlašují pátrání po osobním automobilu tovární značky Škoda Octavia, registrační značky 4C2 3476, barvy šedé metalízy, roku výroby 2004. Vozidlo bylo odcizeno v době od půl šesté hodiny večerní dne 11. listopadu 2013 do půl osmé hodiny ranní následujícího dne z parkoviště v blízkosti domu číslo 2076 v ulici Dukelských bojovníků v Táboře. Markantními znaky vozu jsou opravený pravý přední blatník (jiný odstín barvy) a černo – bílá, kulatá samolepka s nápisem „Podpora ochrany fauny ČR“ na víku zavazadlového prostoru. Vůz je osazen pneumatikami na originál hliníkových discích, vpředu značky Barum Brilantis, vzadu značky Fulda, o rozměru 195/65R15. Uvnitř automobilu se nacházely dvě dětské autosedačky červeno - šedé a tmavě modré barvy značky Storchenmühle, dále pak další, neznačkový, dětský podsedák, GPS navigace značky TOM-TOM, autorádio značky Sencor s CD a fotoaparát značky Panasonic Lumix.
Jakékoliv informace k uvedenému skutku, ať již z místa činu, stejně jako k výskytu či pohybu uvedeného vozidla, sdělte prosím táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici, na telefonním čísle 974 238 700 či prostřednictvím policejní linky číslo 158. Děkujeme.
Jak již bylo uvedeno, vozy tovární značky Škoda Octavia jsou nejčastěji kradenými automobily. Jen za poslední dva týdny je to na Táborsku již šestý případ. Dva vozy (včetně výše uvedeného) byly odcizeny v Táboře, dva v Sezimově Ústí a jeden pak ve Veselí nad Lužnicí, kde policisté zjistili ještě jeden pokus odcizení vozidla. Nejčastěji se jedná o vozy starší, tzv. jedničkové řady, motorizace 1,9 TDI, v provedení combi, stříbrné barvy (respektive barvy šedé metalízy). Upozorňujeme tímto majitele uvedených vozů, aby jejich zabezpečení věnovali maximální pozornost.    
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
13. listopadu 2013 
 

vytisknout  e-mailem