Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další odcizené jízdní kolo

Tábor – Gary Fisher v hodnotě 22 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po zloději, který se v blíže neurčené době před 23. únorem 2018 vloupal do jedné ze sklepních kójí domu číslo 2386 v ulici Kpt. Jaroše v Táboře. Po násilném vstupu zde odcizil pánské horské jízdní kolo značky Gary Fisher, barvy hnědé metalízy. Markantním znakem je na řídítkách kola upevněný držák na telefon značky Quad Lock Bike Mount. Majitel odhadl svou škodu na částku 22 000 korun.

Případ šetří policisté táborského obvodního oddělení. Jakékoliv informace k uvedenému skutku, a to jak z místa činu, tak k výskytu jízdního kola či nabídce jeho prodeje, přijmou na své služebně či telefonním čísle 974 238 700.

Zároveň upozorňujeme, že za uplynulé dva týdny bylo v lokalitě Tábora a přilehlého Sezimova Ústí odcizeno již sedm jízdních kol v celkové hodnotě bezmála 110 000 korun. Opětovně připomínáme důsledné zabezpečení a kontrolu uložených bicyklů. Jakékoliv důvodné poznatky k podezřelému výskytu osoby či osob, které by se uvedených krádeží mohly dopouštět, předejte neprodleně policii cestou linky číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

26. února 2018

vytisknout  e-mailem