Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Další personální změny ve vedení tachovské policie

TACHOV – Od 1. září letošního roku dochází k personální změně na nejvyšším postu tachovské policie. Dosavadního vedoucího územního odboru plk. JUDr. Mgr. Luďka Svobodu, který v čele tachovské policie působil od 1. června roku 2009, nahradí plk. Ing. Petr Stuchl.  

     Tachovský územní odbor navštívil v pátek 26. srpna letošního roku ředitel Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje plk. Mgr. Pavel Krákora. Přítomným policistům oficiálně přestavil plk. Ing. Petra Stuchla, který ve funkci vedoucího Územního odboru Tachov od 1. září letošního roku nahradí dosavadního vedoucího plk. JUDr. Mgr. Luďka Svobodu. Ten ze svého postu odchází na Městské ředitelství Plzeň, kde byl ustanoven do funkce vedoucího územního odboru služby kriminální policie a vyšetřování. Krajský ředitel poděkoval dosavadnímu vedoucímu tachovské policie za profesionální vedení územního odboru, které souvisí mimo jiné i s dosahováním velmi solidních výsledků v oblasti objasňování trestné činnosti páchané na území tachovského okresu. S poděkováním za dosavadní spolupráci na vysoké úrovni v oblasti trestního řízení se připojil také tachovský okresní státní zástupce – Mgr. Zbyněk Eger, který se představení nového vedoucího územního odboru účastnil. Ředitel krajského ředitelství i okresní státní zástupce popřáli plk. Ing. Petru Stuchlovi hodně pracovních úspěchů při vedení tachovské policie. 

     Plk. Ing. Petr Stuchl zastával od listopadu 2009 na Krajském ředitelství policie Plzeňského kraje post náměstka ředitele krajského ředitelství pro ekonomiku. Do té doby působil u policie na různých pracovních místech, převážně v ekonomické oblasti. Několik let strávil také na bývalém Okresním ředitelství policie v Tachově. Vrací se tak do známého prostředí, ve kterém se s řadou policistů jednotlivých součástí tachovského územního odboru pracovně zná.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
31. 8. 2016

Odkazy do noveho okna

představení nového vedoucího Územního odboru Tachov

představení nového vedoucího Územního od... 

Detailní náhled

představení nového vedoucího Územního odboru Tachov

představení nového vedoucího Územního od... 

Detailní náhled

plk. Ing. Petr Stuchl

plk. Ing. Petr Stuchl 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem