Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další případ stalkingu

ÚSTÍ NAD LABEM - Manžel po rozchodu pronásleduje svou manželku. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ stalkingu. Podezřelý 31letý muž již zhruba dva měsíce pronásleduje svou manželku, čeká na ní v místě bydliště, sleduje jí do zaměstnání a při kontaktu jí vyhrožuje fyzickým násilím. Manželé jsou v současné době v rozvodovém řízení. Za trestný čin Nebezpečného pronásledování tomuto muži hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok nebo zákaz činnosti.

Odcizení přívěsného vozíku
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z 9.-10.6. v ulici Ke hradu odcizil celohliníkový přívěsný vozík s rz: 3U4 43 483, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 13 tisíc korun. 

Krádež oleje z transformátoru
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci dne 10.6. v obci Varvažov odcizil z transformátoru 160 litrů oleje, který tento transformátor ochlazuje a tím způsobil jeho znehodnocení a 20 rodinným domům vyřadil z provozu elektrickou energii. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 113 tisíc korun.

Opilý cizinec za volantem
Policejní hlídka v neděli kolem tření hodiny v noci zastavila 21letého řidiče vozidla Š-Felicie. Tento řidič se hlídce nejdříve pokoušel ujet, ale po chvilce to vzdal a na výzvy policie zastavil. Při kontrole policisté ihned pochopili, proč se snažil ujet. Byl z něj cítit alkohol. Dechová zkouška to jen potvrdila s výsledkem 1,85 promile alkoholu v dechu.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 13.6.2011

vytisknout  e-mailem