Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další újezdy od nehod

TEPLICKO - Poškozené sloupy, zraněná dívka a rozbité zrcátko. 

     Policie nadále zaznamenává případy, kdy pachatelé dopravních nehod ujíždějí z místa, aniž by splnili povinnosti uložené platnou legislativou. Přivítáme jakákoliv svědectví veřejnosti k níže uvedeným nehodám, jejichž viníci nerespektují zákonem daná pravidla.

     K první dopravní nehodě mělo dojít v době od půlnoci 1. března do 15:00 hodin dne 27. března 2019 v obci Nové Město v katastru obce Moldava na účelové komunikaci vedoucí ke sjezdovce. Řidič nezjištěného vozidla měl poškodit dva sloupy veřejného osvětlení bez číselného označení, a aniž by učinil patřičná opatření, jež jsou ze zákona uložena, místo dopravní nehody opustil. 

     Od nehody ujel i řidič, který 28. března 2019 v 15:00 hodin v Bílině, ul. Za Chlumem u č. p. 896 při odbočování vlevo na místo ležící mimo komunikaci nedal přednost nezletilé cyklistce, která jela ve směru od ul. Litoměřická. Dívce, která utrpěla lehké zranění, dokonce ani neposkytl první pomoc.

     Pátráme také po neznámém řidiči, který měl v době od 14:38 do 14:55 hodin dne 2. dubna 2019 v Teplicích na Benešově náměstí poškodit levé zpětné zrcátko vozidla Peugeot, které bylo zaparkované naproti prodejně zdravotnických potřeb. Také tento řidič z místa ujel, podle oznamovatelky se mohlo jednat o dodávku, nebo nákladní vozidlo červené barvy, možná tov. zn. Avia.

     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

3. dubna 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem