Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další vloupání do vozidel

Tábor – Zloději vykradli další dvě vozidla. 

           Po sérii vloupání do tří osobních aut v době uplynulého víkendu šetřili dne 22. června 2009 policisté na Táborsku další dva případy krádeží vloupáním do motorových vozidel. V časných ranních hodinách vnikl zloděj do automobilu tovární značky Citroen Berlingo. To jeho majitel zaparkoval u lesa za hrází Knížecího rybníku u Zárybničné Lhoty. Po násilném vniknutí do vnitřních prostor zde zloděj odcizil osobní věci v hodnotě 2 600 korun.
            Další vozidlo si zloděj vyhlédl v odpoledních hodinách na parkovišti u jednoho z obchodů na Chýnovské ulici v Táboře. Majitel osobního vozu tovární značky Škoda Octavia se od svého auta vzdálil na pouhou čtvrthodinku. Za tu dobu mu z něj zloděj stačil odcizit kožený kufřík a aktovku s osobními i firemními předměty v souhrnné hodnotě přes 12 000 korun.
            Případy šetří policisté táborského obvodního oddělení. Na místě je opětovně připomenout, že auto není trezor a příležitost dělá zloděje. Policisté proto radí. Pokud možno nezanechávejte v autech nic, co by přilákalo zloděje a pečlivě volte i místo, kde vozidlo zaparkujete.
ANT 5.ANT 5.

vytisknout  e-mailem