Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Další vykradené byty

LIBEREC - Po zlodějích policisté pátrají. 

Během neděle, 21. března,  kradl zatím neznámý zloděj v bytech v Jáchymovské a Řídkého ulici. V obou případech si zloděj vzal věci, které se nacházely v předsíni. Prvnímu z poškozených vzal tašku s doklady a způsobil mu tak škodu za 1 500 korun. Vniknutí do bytu oznámila i poškozená z bytu v ulici Řídkého. Zloděj se rovněž pohyboval pouze v předsíni. A vzal si to, co tam všichni nejčastěji nechávají. Kabelku. I v ní měla žena veškeré osobní doklady a různé písemnosti. Zloděj ji tak poškodil o 1 300 korun.
Případem se zabývají policisté z Vápenky i kriminalisté. Snaží se zjistit, kdo je "předsíňový zloděj". Jeho počínání kvalifikovali jako krádež, ovšem vzhledem k tomu, že není konkrétní osoba známa, vedou toto šetření prozatím proti neznámému pachateli.

Případem vloupání do bytu se zabývají také policisté v Chrastavě. Tam se neznámý pachatel vloupal do domu v Machníně, a to během soboty mezi druhou odpolední a osmou večer. Do bytu se dostal oknem, které předtím rozbil a jediné, co si odnesl, byl zesilovač za 1 500 korun.  I v tomto případě provádějí policisté šetření k dopadení pachatele.

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz   974 461 207

vytisknout  e-mailem