Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dealer byl v podmínce

MOST - Soud mu trest změnil na výkon trestu, opět drogy prodával; Lupič muži odcizil drahé hodinky, šel do vazby. 

Drogy prodával v Litvínově, za drogy je nyní ve vězení
Ze zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl mosteckou policií obviněn 39letý muž z Litvínova. Ten měl dle kriminalistů obstarávat metamfetamin, který následně prodával, nebo zdarma předal zájemcům o drogu na různých místech v Litvínově. Někdy drogy prodával v místě svého bydliště, jindy v parku. Okresní soud obviněného již odsoudil za stejný delikt. Obviněný se nyní nachází ve výkonu trestu odnětí svobody právě kvůli distribuci drog.

 

Zájemcům prodával v Mostě marihuanu
Až pětiletý trest může očekávat i další obviněný, muž ve věku 20 let z Mostu. I ten distribuoval drogu. Marihuanu poskytovat zájemcům za finanční úhradu nejen v ulici K. J. Erbena, ale i na jiných místech města Mostu. Obviněný Mostečan je vyšetřován na svobodě.

 

Chtěl peníze, odcizil značkové hodinky, za loupež skončil ve vazbě
Ze zvlášť závažného zločinu loupeže obvinila mostecká policie tento týden 26letého muže z Mostu. Ten měl dle kriminalistů koncem června v časně ranních hodinách před jednou mosteckou hernou oslovit dva muže, na kterých pod pohrůžkou násilí požadoval vydání peněz. Když peníze nedostal, byl agresivní a muže donutil, aby mu ukázali kapsy a vyhrožoval předmětem, který vypadal jako nůž. Nakonec si všiml hodinek, které měl jeden z poškozených na ruce, a které si poškozený ze strachu ze zápěstí sundal. Obviněný mu je z ruky vytrhl a poté z místa činu tekl. Policisté po podezřelém vyhlásili pátrání, neboť se v místě bydliště nezdržoval. Byl zadržen o víkendu v Mostě na ulici. Policie podala podnět na vazební stíhání obviněného. Odcizené značkové hodinky v hodnotě 10 000 korun policisté nezajistili. Soud včera poslal obviněného do vazby.

 

Jízdu skončil v příkopu, měl v dechu alkohol, řidičák nevlastní
Dopravní nehodou ukončil svoji jízdu kolem 03. hodiny v ulici Žatecká v Mostě 20letý mladík z Mostu. Od centra jel ulicí do Čepiroh, kde při odbočení vjel mimo komunikaci do silničního příkopu. Na místě byla u řidiče provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem 1,5 promile alkoholu. Řidič skončil v cele. Policisté následně zjistili, že mladý Mostečan nevlastní řidičský průkaz. Policie mu sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.   

 

nprap. Ludmila Světláková
Most 10. 8. 2016

 

 

vytisknout  e-mailem