Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dealer heroinu zadržen

Kriminalisté dopadli po několikaměsíčním sledování dealera heroinu. 

Pražští kriminalisté třetího policejního obvodu specializující se na drogovou problematiku zadrželi v rámci policejní akce „Maršál“ muže, který prodával heroin. K prodeji docházelo převážně v místě jeho bydliště v Praze 9, přesto že měl soudem vyslovený zákaz pobytu na území hlavního města Prahy za předchozí trestnou činnost. Od začátku roku kriminalisté evidují stovky případů prodeje této drogy, kdy za den stihl „uspokojit“ až deset odběratelů a jeden gram heroinu prodával za jeden tisíc korun. Podezřelý nepracoval a prodej drog byl jeho jediný příjem.

Zadržení podezřelého proběhlo ve středu 26. května v místě jeho bydliště a to přímo při prodeji heroinu jeho dvěma stálým odběratelům. V poutech tak skončili jak nakupující, tak dealer a jeho partnerka.  Při domovní prohlídce kriminalisté nalezli několik gramů heroinu a desítky tisíc korun.

V současné chvíli je devětatřicetiletý muž obviněný ze spáchání trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu v případě odsouzení hrozí až deset let odnětí svobody. Jeho stíhaní je vedeno vazebně.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 1.6.2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem