Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Vykraden dům v rekonstrukci; Pachatelům sděleno obvinění; Přes noc vykradeny dvě vozidla  

Vykraden dům v rekonstrukci
JIŘÍKOV - Policisté z Rumburku vyšetřují případ vloupání do rozestavěného domu, ke kterému došlo v Jiříkově. Zde pachatel vnikl po vytlačení okna a z domu odcizil celkem šest plastových oken a necelých sedmdesát balíků zateplovacího polystyrenu se škodou, která přesáhla částku devadesát pět tisíc korun. Pachateli za trestný čin krádeže vloupáním hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Pachatelům sděleno obvinění
DĚČÍN - Kriminalisté zahájili trestní stíhání proti třem pachatelům, kteří se v jedné z děčínských zahrádkářských kolonií vloupali do zahradní chatky. Zde odcizili různé věci v hodnotě necelých šest tisíc korun. Kriminalisté dále zjišťují zda obvinění nemají na svědomí i jinou majetkovou trestnou činnost. Za krádež vloupáním jim hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Přes noc vykradeny dvě vozidla
VARNSDORF - Celkem dvě auta  vykradl neznámý zloděj přes noc z 19. na 20.ledna,  a  to ve Varnsdorfu na ulici Cyklistická. Neznámý  pachatel si tak přišel k  jednomu autorádiu. Jeho postup byl  obou případů stejný, rozbil okno auta a hledal, co by  mohl z vozidla odcizit.  V druhém případě  tak došlo pouze ke škodě poškozením,  jelikož v autě pachatel nic neukradl. Celková škoda zatím nebyla vyčíslena. Pachatel se dopustil dvou trestných  činů, a to krádeže vloupáním a  poškozování cizí věci,  za které lze uložit trest odnětí svobody až na dva  roky.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem