Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Pachatel uzavřel smlouvu na cizí jméno
RUMBURK - Až dva roky odnětí svobody lze uložit za spáchaní  trestných  činů Podvodu a Poškozování cizích práv, kterých  se dopustil neznámý pachatel.  Ten uzavřel u jedné z telefonních společností smlouvu na koupi  mobilního  telefonu. Smlouva byla ovšem uzavřena na šestačtyřicetiletou dívku  z  Rumburku. Po té nyní požaduje společnost uhrazení dlužné  částky, a to přes  22.000,- Kč. Policie případ dále šetří.

Žena okradena v Tescu
DĚČÍN - Trestný čin krádeže na osobě a neoprávněné držení platební karty šetří děčínská  policie. K  uvedenému skutku došlo v obchodním domu Tesco, kde  neznámý pachatel přistoupil k  dvaačtyřicetileté ženě a z rozepnuté kabelky, kterou měla přes rameno,  jí odcizil peněženku. Poškozená tak v  momentě  přišla doklady, tři tisíce korun a platební kartu. Po pachateli policisté intenzivně  pátrají.

Upozornění: V  čase od 09:00 hod. dnešního dne až do 14:00 hod. dne 29.01. z důvodu  služebního odjezdu nebude nikdo přítomen na tiskovém oddělení  v Děčíně. Bohužel  nebudeme přítomni ani na příjmu mobilního  telefonu. V případě mimořádné události, budu v kontaktu s operačním důstojníkem ÚO Děčín, na kterého by jste se poté mohli eventuelně obrátit.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

 

 

vytisknout  e-mailem