Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Nehodovost na Děčínsku; S pistolí v ruce vyhrožoval zastřelením; Recepce přilákala zloděje  

Nehodovost  na Děčínsku
Dopravní  policisté na Děčínsku  vyjížděli v týdnu  od 05.01. - 11.01.2009 celkem k 34 dopravním  nehodám, při nichž žádný z   účastníků silničního  provozu nepřišel o život. Taktéž při nehodách nedošlo k  těžkému zranění. K lehkému zranění došlo v šesti případech.  Celková  způsobená  škoda dosáhla částky 998.000.-- Kč.   Z  celkového počtu dopravních nehod  bylo jedenáct zapříčiněno  nepřiměřenou rychlostí. Alkohol za volantem byl  zjištěn u dvou  z  řidičů.
Ve  stejném  období  loňského roku došlo  k 46  dopravním nehodám,   při kterých  nedošlo k žádnému úmrtí ani těžkému  zranění. Pět osob utrpělo lehčí zranění. Nejčastější  příčinou byla opět  nepřiměřená rychlost. Alkohol byl  zjištěn u jednoho řidiče. Celková škoda  dosáhla částky  2.122.000.-- Kč.

S pistolí v ruce vyhrožoval zastřelením
CHŘIBSKÁ - S 2,24 promile alkoholu v dechu a s plynovou pistolí v ruce vyhrožoval devětatřicetiletý muž  na chřibském náměstí dalším třem poškozeným, že je zastřelí. Přivolaná policejní hlídka agresora zadržela a předvedla na policejní služebnu. Zbraň byla podezřelému odebrána a dále mu bylo sděleno podezření pro trestné činy nebezpečné vyhrožování a násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci. Za tu mu hrozí až jeden rok odnětí svobody.

Recepce přilákala zloděje
VARNSDORF - Recepci jedné varnsdorfské ubytovny navštívil v nočních hodinách zatím neznámý zloděj. Do té se nejprve snažil dostat po vypáčení protipožárních dveří, ale to se mu nepodařilo. Jeho záměr se vloupat do recepce neskončil a tak rozbil posuvné okénko, kterým vnikl dovnitř. Z recepce poté odcizil finanční hotovost 1.660.—Kč, která byla uložena ve skříni. Policisté po příjmu oznámení provedli ohledání místa činu a po pachateli, který se dopustil trestného činu krádeže vloupáním, pátrají. Za uvedený trestný čin hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.:      974 432  207, 724156 293

vytisknout  e-mailem