Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Náruživý telefonista; Ukradl svářecí kuklu; Z nádrže odčerpáno 285l nafty  

Náruživý telefonista
Ze střechy jednoho z panelových domů ve Varnsdorfu odcizil dosud neznámý  zloděj telefonní SIM kartu. Ta byla zasunuta v automatickém telefonním ohlašovacím přístroji výtahové strojovny. Po odcizení pachatel z karty provolal částku 30.000.-- Kč. Policisté po pachateli, který se dopustil trestného činu krádeže, pátrají. Za trestný čin krádeže hrozí pachateli až tříletý trest odnětí svobody.

Ukradl svářecí kuklu
Zatím neznámý zloděj si krádeží opatřil svářecí kuklu. Tu odcizil v nestřeženém okamžiku ze stojanu svářecího boxu výrobní haly jedné rumburské firmy. Poškozená firma odhaduje škodu na odcizené kukle v částce 9.000.--Kč a s touto škodu se připojuje k trestnímu řízení. Pachateli za krádež hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Z nádrže odčerpáno 285l nafty
Pohonné hmoty jsou cenným artiklem pro zloděje a stále často dochází k případům, že pachatelé si  benzín nebo  naftu opatřují trestnou činností. Poslední případ evidují policisté  v  Těchlovicích. Na obvodní oddělení policie se obrátil řidič  nákladního vozidla  Volvo, který parkoval na odstavné ploše u zastávky. Podal oznámení na  neznámého pachatele, který překonal  uzamčení víčka nádrže a odcizil zhruba 285l nafty v hodnotě 8.954.-- Kč. Úkony trestního řízení byly  zahájeny na  trestný čin krádež vloupáním a policisté po  pachateli pátrají.


email.: pisdc@mvcr.cz
tel.:  974 432 207, 724  156 293

vytisknout  e-mailem