Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Vloupání do restaurace; Nezamčená kancelář přilákala zloděje; Na přechodu pro chodce srazil dvě děti  

Vloupání do restaurace
DĚČÍN - Děčínští policisté obdrželi oznámení o vloupání  do  restaurace v ulici Na Pěšině. Zde zatím neznámý  pachatel vnikl po  rozbití okna do restaurace,  kde následně odcizil z baru kasír tašku s finanční hotovostí. Majitel restaurace předběžně vyčíslil  škodu  na částku sedm tisíc korun. Pachatel se v  uvedeném případě  dopustil trestného činu krádeže vloupáním,  za který mu hrozí trest odnětí  svobody až na dva roky.

Nezamčená kancelář přilákala zloděje
DĚČÍN - Nezamčená kancelář jedné děčínské firmy   přilákala  neznámého zloděje. Ten využil příležitosti, do kanceláře vnikl a   odcizil notebook i s příslušenstvím za  dvacet tisíc korun. Policisté zjišťují k případu další  okolnosti a  po pachateli trestného činu krádeže pátrají.

Na přechodu pro chodce srazil dvě děti
DĚČÍN - Dne 7.1.2009 v 19:00 hod.  došlo v Děčíně na  ulici Ruská k dopravní nehodě. Zde neznámý řidič  s nezjištěným vozidlem srazil na přechodu pro chodce dva nezletilé chlapce. Ty pak naložil do vozidla a odvezl je do místa jejich bydliště, kde je vyložil a odjel. Chlapci utrpěli při nehodě lehčí zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici. Policie ČR žádá občany,  kteří mohou poskytnout informace k řidiči nebo  vozidlu, aby  jej oznámili na tel.: 974 432 574 nebo na L158.


email.: pisdc@mvcr.cz
tel.:  974 432 207, 724  156 293

vytisknout  e-mailem