Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Zloděj v bazénu; Opilec za volantem; V momentě byla okradena 

Zloděj v bazénu
DĚČÍN - O osm tisíc korun a platební kartu přišel jeden z návštěvníků děčínského plaveckého bazénu. V době, kdy se poškozený muž věnoval sportovním aktivitám tak se mu neznámý pachatel vloupal do uzamčené skříňky. Poškozený po nepříjemném zjištění celou skutečnou oznámil na policii, která se již celým případem zabývá a po pachateli pátrá. V případě jeho dopadení a odsouzení mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Opilec za volantem
DOLNÍ HABARTICE - Dalšího nepoučitelného řidiče, který řídil pod vlivem alkoholu kontrolovala policejní hlídka v Dolních Habarticích na Děčínsku. Šestatřicetiletému řidiči škodovky policisté naměřili 1,68 promile. a ke všemu při kontrole zjistili, že není ani vlastníkem řidičského oprávnění. Přistižený konzument alkoholu svou vinu nepopíral, ale po řádném poučení odmítl lékařské ošetření spojené s odběrem krve nebo moči. Nyní mu hrozí až jeden rok odnětí svobody za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky a řízení vozidla bez řidičského oprávnění.
 
V momentě byla okradena
DĚČÍN - Trestný čin krádeže na osobě šetří děčínská policie. K uvedenému činu došlo na děčínském hlavním nádraží, kde neznámý pachatel přistoupil k sedmatřicetileté ženě a z tašky, jí ukradl peněženku. Poškozená tak v momentě přišla o veškeré doklady a drobnou finanční hotovost. Celkově jí byla způsobena škoda za dvě stě korun.
 
email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293
 

vytisknout  e-mailem