Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Ležící ženu na vozovce přejelo vozidlo; Z auta si sebral kola; Nerezový materiál přilákal zloděje  

Ležící ženu na vozovce přejelo vozidlo
DĚČÍN - Tragickou dopravní nehodu vyšetřují děčínští vyšetřovatelé. K té došlo včerejšího dne 21.01.2009 kolem 17:45 hod. v Děčíně na ulici Vítězství. Devatenáctiletá řidička s vozidlem Nissan jela ve směru na Děčín a v blízkosti přechodu pro chodce přehlédla ležící šestašedesátiletou ženu, kterou vozidlem přejela. Poškozená žena  na místě svým zraněním podlehla. Dechová zkouška u řidičky byla s negativním výsledkem.  Vyšetřovatelé se celou tragickou událostí intenzivně zabývají a zjišťují další okolnosti dopravní nehody. U zemřelé ženy byla nařízena soudní pitva  a její výsledky budou známi v průběhu vyšetřování.

Z auta si sebral kola
JIŘETÍN POD JEDLOVOU - Nepříjemné zjištění čekalo majitele Renaultu. Když se vrátil ke svému autu zaparkovaném pod zříceninou Tolštýn v Jiřetíně pod Jedlovou tak zjistil, že mu neznámý pachatel demontoval a odcizil všechna kola. Dále zjistil, že mu lapka z vozidla odcizil stěrače a poškodil boční spoilery. Přivolaným policistům do protokolu uvedl škodu a to 14.500.-- Kč. Policisté nyní po pachateli trestného činu krádeže pátrají.

Nerezový materiál přilákal zloděje
VARNSDORF - Volně odložený materiál v jednom areálu varnsdorfské firmy přilákal neznámého pobertu. Ten do areálu vnikl a odcizil celkem 248ks různých nerezových příchytek, 24 norných stěn a 4 nerezové trubky. Majiteli firmy tak způsobil škodu přesahující 56.000.-- Kč. V případě, že se policistům podaří zloděje dopadnout, hrozí mu za trestný čin krádeže až tříletý trest odnětí svobody.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem