Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Vzal si půjčku, kterou  ale nesplácí; Chmaták chycen při krádeži; Ukradl kabel za devadesát tisíc korun  

Vzal si půjčku, kterou  ale nesplácí  
HORNÍ PODLUŽÍ - Muž z Horního Podluží si v  loňském roce sjednal spotřebitelský úvěr se společností Essox na částku 180.000,-- Kč s tím, že úvěr bude měsíčně  splácet. Do současné doby však neuhradil ani jednu splátku a to ani přes opakované urgence poškozené společnosti. Svým jednáním je muž podezřelý z trestného činu  podvod, za který mu hrozí trest  odnětí svobody až na tři roky. 

Chmaták chycen při krádeži
DĚČÍN - Dvaatřicetiletý nenechavec kradl v jedné dečínské  prodejně s elektro zbožím. Pro krádež si vybral 5ks žárovek  v hodnotě  595.-- Kč. Při svém jednání byl přistižen  ochrankou,  která přivolala hlídku policie. Tou bylo zjištěno, že se jedná  již o  známého lapku, který se majetkové trestné činnosti  dopustil opakovaně i přes to,  že již byl za poslední skutek  v posledních třech letech potrestán. Nyní mu hrozí  až dvouletý  trest odnětí svobody. Případ řešen ve zkráceném přípravném  řízení.

Neznámý pachatel ukradl kabel za devadesát tisíc korun
VARNSDORF - Policisté z Varnsdorfu pátrají po neznámém zloději, který vnikl do areálu čističky odpadních vod. Zde odcizil celkem 2200m kabelu typového označení YY-JZ 12x1 navinutého na dřevěné cívce. Poškozená společnost vyčíslila škodu na 90.500.-- Kč. Za trestný čin krádeže hrozí pachateli až tříletý trest odnětí svobody.


email.: pisdc@mvcr.cz
tel.:  974 432 297, 724 156 293

vytisknout  e-mailem