Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Nehodovost  na Děčínsku; Usnula na zastávce a byla okradena; S kradeným vozidlem havaroval  

Nehodovost  na  Děčínsku
Dopravní    policisté na Děčínsku  vyjížděli v týdnu   od 19.01.   - 25.01.2009 celkem k 16  dopravním  nehodám, při kterých přišel jeden z účastníků silničního  provozu o  život. K těžkému zranění nedošlo a lehké zranění bylo v jednom případě.  Celková   způsobená   škoda  dosáhla částky 642.000.-- Kč.   Z   celkového  počtu  dopravních  nehod  bylo šest zapříčiněno  nepřiměřenou   rychlostí.  Alkohol za  volantem nebyl  zjištěn u žádného  z  řidičů.
Ve   stejném   období  loňského  roku  došlo  k 12  dopravním  nehodám,   při kterých  taktéž došlo k jednomu úmrtí.  K těžkému zranění nedošlo a lehké zranění bylo v jednom případě. Nejčastější    příčinou  byla opět  nepřiměřená rychlost.  Alkohol u řidičů nebyl zjištěn.  Celková škoda   dosáhla částky   487.000.-- Kč.

Usnula na zastávce a byla okradena
DĚČÍN - Hodinový páteční spánek brzo ráno na zastávce MHD se nevyplatil osmačtyřicetileté ženě z Děčína. Toho využil neznámý lapka a ženě odcizil kabelku, ve které měla osobní doklady, mobilní telefon a dvě platební karty. Vzniklou škodu poškozená uvedla na částku 4.600.-- Kč. V případě, že bude pachatel dopaden a odsouzen hrozí mu za trestný čin krádež a neoprávněné držení platební karty až dvouletý trest odnětí svobody.

S kradeným vozidlem havaroval
ŠLUKNOV - Policisté ze Šluknova pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do zaparkovaného vozidla VW Vento. Do toho se pachatel dostal přes rozbití okna. Když vozidlo prohledával tak v přihrádce nalezl klíče, vozidlo nastartoval a rozjel se. Daleko však neujel a zhruba po 500metrech havaroval. Z vozidla pak stačil ještě odcizit autobaterii a floorbalovou výstroj. Majitel vyčíslil celkovou škodu na částku 86.600.-- Kč. Pachateli za trestné činy krádež, poškozování cizí věci a neoprávněné užívání cizí věci hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

email: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

 


vytisknout  e-mailem