Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Za záškoláctví dcery budou potrestáni rodiče; Sprejer policií vypátrán; Policie zná jméno výtržníka  

Za záškoláctví dcery budou potrestáni rodiče
BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ - Kriminalisté z Děčína prověřují skutečnosti  k trestnému činu  Ohrožování výchovy mládeže. Z uvedeného  trestného činu je obviněna  čtyřicetiletá žena společně s šestatřicetiletým mužem z Benešova nad Pluočnicí. Ti zřejmě  zanedbali péči o povinou školní docházku svého  syna a umožnili  mu tak vést zahálčivý život. Svým přístupem k výchově  umožnili,  že syn má v místní škole 446 neomluvených  hodin. Ve věci je ze strany  policie vedeno dál vyšetřování a  zjišťují se další okolnosti. V případě, že oběma obviněným  bude  trestný čin prokázán a budou pravomocně odsouzeni, hrozí jí  trest odnětí  svobody až na dva roky.

Sprejer policií vypátrán
RUMBURK - Až  jeden rok odnětí svobody lze uložit za trestný čin Poškozování  cizí věci -  sprejerství, ze kterého je podezřelý jednadvacetiletý  muž z Rumburku. Ten poškodil fasádu domu v ulici Jiříkovská, a to tak, že na  ní vytvořil několik  barevných nápisů bez rasového podtextu. Škoda je 3.400,- Kč. Ve zkráceném přípravném řízení bylo mladíkovi sděleno podezření.

Policie zná jméno výtržníka
ČESKÁ KAMENICE - Z trestného činu výtržnictví je podezřelý devětatřicetiletý muž z Českokamenicka. Ten na náměstí v České Kamenici po slovní rozepři fyzicky napadl jiného muže, kdy celému incidentu přihlíželo dalších zhruba sedm lidí. Napadenému muži bylo způsobeno zranění v obličeji, které si vyžádalo ošetření. Doba pracovní neschopnosti zatím není známa.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem