Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Děčínské perličky

DĚČÍN - Policejní svodka ve zkratce ... 

Nemilé zjištění
 
DĚČÍN - Zaměstnankyně mateřské školy v Liliově ulici se včerejšího dne obrátili na děčínské policisty s oznámením, že se jim zřejmě někdo vloupal do jejich šatny. Dvě pracovnice mateřské školy postrádají peněženku s osobními doklady, platební kartou a finanční hotovostí. Ztratily se i prsteny ze žlutého kovu. Okolnosti nevítané ztráty věcí prověřují policisté z Obvodního oddělení Děčín – Město. Pracují i s verzí přečinu krádeže. Ztracené věci byly majitelkami oceněny na dvanáct tisíc českých korun.
 
Topí dřevem z areálu
 
DĚČÍN - Děčínští policisté prověřují od letošního čtvrtého listopadu pokácení zdravého stromu ve sportovním areálu na Starém Městě. Majitel pozemku, na kterém se vzrostlý strom nacházel, si všiml, že tam již není. Podle prvotních informací mělo dojít k jeho pokácení bez povolení příslušného odboru Magistrátu města Děčín a bez svolení jeho majitele. Oznamovatel se cítí poškozen, a tak se obrátil na místní strážce zákona, ať do zdejší nejasnosti vnesou světlo. Pokácením stromu přišel dle jeho slov o sedm tisíc českých korun.
 
To byla jízda !
 
Osmačtyřicetiletý podnikavec z Děčína byl v úterý čtvrtého listopadu eskortovánín do vazební věznice. Za jeho cestou do hotelu s mřížemi stojí eskapáda  z děčínského obchodu, kde si jako běžný zákazník vyhlédl žvýkačky. Leč nespokojil se s málem a v jeho tašce jich skončilo hned 116 balení. Podtrženo, sečteno, částku 690,20 Kč nehodlal uhradit, a tak prošel pokladnami bez placení. Bystrým pracovníkům ostrahy  ovšem neunikl, a proto putoval do rukou zdejších policistů. Po sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže se jeho cesta ubírala k děčínskému soudu, který nařídil pobyt ve věznici.
 
 
Děčín, 5. listopadu 2014 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem