Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Delaear opět obviněn ze zločinu

MOSTECKO - Litvínovan prodával pervitin, byl již odsouzen za stejný delikt; Řidička narazila do trafostanice. 

Ze zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy obvinil policejní komisař 46letého muže z Litvínova. Podle kriminalistů z toxi týmu měl muž po dobu několika měsíců na různých místech v okrese Most obstarat a následně prodat nejméně v 11 případech za přesně nezjištěné finanční částky nejméně 17 gramů metamfetaminu různým osobám. Drogu distribuoval i přesto, že už byl v minulosti pravomocně odsouzen pro zvlášť závažný zločin na úseku drog. Obviněný je nyní ve vazbě pro jiný delikt. Za toto jednání mu může soud v případě prokázání viny uložit až desetiletý trest odnětí svobody.

Lup za čtyři tisíce musel vrátit
Opětovně na šikmé ploše se ocitl mladý Mostečan. Ten krátce po krádeži skončil na policejním oddělení o víkendu. Muž ve věku 26 let v odpolední době zamířil do jednoho mosteckého supermarketu. Nepřišel však nakupovat, ale krást. Do obalu od hadru na podlahu si měl uschovat utěrku, hadr, diamantové kotouče s příslušenstvím, vše v hodnotě 4 300 korun. Lup pak pronesl pokladnou, aniž by za zboží zaplatil. Skončil u ostrahy a následně na policii. Tam mu policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Nekradl poprvé, předloni se koncem roku vrátil z vězení. Odcizené zboží bylo vráceno zpět do prodeje. 

Řidička v horách narazila do trafostanice, v dechu jí koloval alkohol
Dopravní policie tento týden v nočních hodinách řešila dopravní nehodu v obci v Krušných horách. Řidička z Litvínova tam jela ve směru od Mníšku na Klíny a při jízdě měla dostat smyk, vyjela mimo komunikaci a narazila do stěny trafostanice. Mladá žena se na místě dopravní nehody podrobila dechové zkoušce na alkohol, která byla pozitivní. Motoristka policistům nepředložila doklady k řízení. Litvínovanka je podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hmotnou škodu policisté odhadli na částku 85 tisíc korun. 

nprap. Ludmila Světláková
Most 12. února 2020

vytisknout  e-mailem