Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Den kraje 2023

KRAJ – Oceněni byli i naši policisté a občanští zaměstnanci. 

V pondělí 8. května 2023 se na Pivovarském náměstí v Hradci Králové konal slavnostní ceremoniál spojený s předáním medailí a udílením významných ocenění, která zamířila i do složek IZS.

Na základě návrhu ředitele Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje brig.  gen.  Ing. Petra Petříka udělilo zastupitelstvo Královéhradeckého kraje Záslužnou medaili Královéhradeckého kraje II. stupně pětici zástupců našeho krajského ředitelství. Mezi oceněnými byli policisté ze zásahové jednotky, oddělení služby pořádkové policie či z územního odboru Jičín.  

Policejní prezident svým rozhodnutím ve věcech služebního poměru udělil za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a déle jak 30 let trvání služebního poměru Medaili Policie ČR za věrnost I. stupně čtyřem policistům.

Dále udělil Čestnou medaili policejního prezidenta za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých služebních a pracovních výsledků a trvalý přínos k budování a prosazování dobrého jména Policie ČR třem policistům.  

Dalšími ocenění byli z řad Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje (fotogalerie dostupná zde a více informací zde) a také pracovníci Záchranné zdravotnické služby Královéhradeckého kraje (informace k oceněným a související fotogalerie dostupná zde)

Detailnější informace a kompletní fotodokumentace z celé akce jsou k dispozici pod tímto odkazem

Autor perexové fotografie: HZS KHK

mjr. Magdaléna Vlčková
8.5.2023
 

vytisknout  e-mailem