Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Den na jedné lodi 2012

Ve čtvrtek 28. června na náměstí v Klatovech 

     Ve čtvrtek 28. června 2012 se v Klatovech na náměstí Míru uskutečnil "DEN NA JEDNÉ LODI ". Tato akce byla konána v rámci projektu Zdravé město Klatovy a zúčastnění se v době od 9.00 do 15.00 hodin setkávali s různými vystoupeními na pódiu. Mezi vystupujícími byly děti z mateřských škol, ze základních i středních škol, různé taneční skupiny a pěvecké sbory z Klatovska.

     V další části náměstí byly umístěny stánky různých organizací a institucí.   Ve stáncích byly připraveny pro děti různé soutěže a disciplíny, zaměřené zejména na hendikepované osoby, např. děti se mohly pohybovat jako osoby s postižením zraku se slepeckou holí i jako osoby s tělesným postižením při jízdě na invalidním vozíku.

        Na akci nechybělo stanoviště Policie ČR, kde děti i dospělí mohli zhlédnout vybavení pořádkové jednotky, historické střelné zbraně a preventivní stánek. V jejich blízkosti si děti mohly vyzkoušet poskytování první pomoci za přítomnosti studentů zdravotnické školy a na stanovišti hasičského záchranného sboru bylo vystaveno různé vybavení hasičů.

            

 

 

 

 

 

     

                                 

 

 

 

 

                             

   

 

 

 

 

 nprap. Ladmanová Dana

29.6.2012

                                

vytisknout  e-mailem