Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Den s policií 2024

HRADECKO- Den plný zážitků pro malé i velké - to byl Den s policií v OC Aupark 

Dne 11.6.2024 jsme pro návštěvníky obchodního domu Aupark v Hradci Králové připravili pestrý celodenní program. K vidění byla nejen ukázka policejní techniky, vybavení hlídek pořádkové i dopravní policie, ale i zábavný foto koutek.

03.jpg03.jpg

Pravou třešinkou na dortu bylo představení služebního vozu Ferrari v policejních barvách. Návštěvníci mohli nahlédnout do všech jeho prostor a kolegové jim zodpověděli veškeré otázky, které směřovaly hlavně k výkonu vozu a jeho použití ve službě. Ve vozovém parku, který si malí i velcí mohli prohlédnout, nechyběl ani služební motocykl zn. BMW, vodila zn. BMW v policejních barvách i ve verzi pro skrytý dohled a zážitkem pro zúčastněné byl i samotný příjezd a odjezd vozidel hlavním vchodem obchodního centra.

Pro zájemce o práci policisty byly k dispozici personalistky, které přítomným představily třeba i nové virtuální Náborové centrum. Oddělení prevence zase nabídlo návštěvníkům zážitek v podobě překážkové dráhy v simulačních brýlích. K dispozici bylo i poradenské centrum kampaně Zabezpečte se. Hlavně starší návštěvníci ocenili praktické rady, jak zabezpečit svůj dům a byt a vyvarovat se případnému vloupání.

Moc děkujeme všem, kteří nás na Dni s policií navštívili. Celý den se nesl v duchu dobré nálady a úsměvů, a to nejen na dětských tvářích.  

por. Bc. Leona Špičanová

12.06.2024

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem