Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Děti navštívily policisty na obvodním oddělení

JABLONEC NAD NISOU - Dnes dopoledne policisty na obvodním oddělení navštívily děti z příměstského tábora Českého červeného kříže. 

Dnes dopoledne děti z příměstského tábora Oblastního spolku Českého červeného kříže navštívili policisty na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou, na kterém je osobně přivítal a po celou dobu provázel vedoucí npor. Mgr. Bc. Roman Šípek.
 
Děti si v budově tohoto oddělení prohlédly prostory kontaktního a koordinačního centra – bezbariérový přístup, čekárnu, jednací místnost a pracoviště stálé služby. Poté již byla v zasedací místnosti pro ně připravena ukázka výstroje a výzbroje policistů pořádkové policie. Většina dětí využila možnosti si vše prohlédnout a také i vyzkoušet. Všem dětem policisté také sejmuli otisky prstů, které si následně odnesly každý na svém vlastním certifikátu. Na závěr děti od policistů obdržely drobné dárky – pexesa, omalovánky a reflexní přívěsky, které jim zcela jistě budou nevšední dopoledne na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou připomínat.
 
 
 
22. 7. 2015
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem