Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Děti v ohrožení - dívky nalezeny

Policisté hledají dvě dívky ve věku šest a devět let. 

Od pondělního večera policisté pátrají po dvou sestrách, které jsou ve věku šest a devět let. Pohřešování ohlásil jejich otec s tím, že dívky byly naposledy viděny odpoledne okolo 14 hodiny na dětském hřišti v místě bydliště na Kyselově ulici v Praze 8.

Popis Elišky: výška 150 centimetrů, hubená postava, zelené oči a rovné dlouhé plavé vlasy. Dívka na sobě měla pravděpodobně černou mikinu, s sebou bílou koloběžku a růžovou helmu.  Hledaná má částečně uražené přední horní zuby a srostlý ukazovák a prostředník na obou nohách.     

Popis Moniky: výška 120 až 130 centimetrů, hubená postava, hnědé oči a rovné dlouhé plavé vlasy. Dívce chybí přední zuby (pravděpodobně trojky). Špatně vyslovuje sykavky a ráčkuje. U sebe měla černomodrou florbalovou hokejku.

Jestliže jste hledané viděli, nebo víte, kde se nacházejí, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 25. 7. 2017

Aktualizace: Díky poznatkům od občanů, kteří viděli pátrací relaci v médiích a od rána začali volat na linku 158, byly dívky nalezeny. Dívky jsou v pořádku a policejní hlídka je našla na dětském hřišti v 8.15 hod. v Toruňské ulici v Praze 8.

Děkujeme všem, kteří věnovali pátrací relaci pozornost.

por. Bc. Jan Daněk – 25. 7. 2017

Aktualizace II: Podle všeho dívky strávily celou noc venku schované v dřevěném vláčku na dětském hřišti přikryté dekou. Po jejich nalezení je policisté vzali na služebnu do tepla, dali jim suché oblečení a najíst. Nyní se budou okolnostmi jejich útěku zabývat kriminalisté a pracovníci orgánu sociálně – právní ochrany dětí.

por. Bc. Jan Daněk – 25. 7. 2017

vytisknout  e-mailem