Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dětské oblečení nezaplatila

CHOMUTOV - Vloupání do auta, Drahé zuby.... 

V obchodě se platí
Vystavené dětské oblečení za téměř 900 korun odcizila 22letá žena v prodejně v centru Chomutova. Z věcí se nestačila ani radovat, neboť byla zadržena. Při vyšetřování policisté zjistili, že za obdobnou trestnou činnost stála před soudem v nedávné době. Ve věci bylo zahájeno zkrácené přípravné řízení, pachatelce bylo sděleno podezření z krádeže.
 
Vloupání do auta
Na 59letý Chomutováka čeká obvinění z krádeže. V Sadové ulici se vloupal do zaparkovaného vozidla Mercedes Vito, odkud odcizil navigaci v hodnotě 4 tisíce korun. Další 3 tisíce korun bude majitele stát oprava poškozeného vozidla. Po výslechu byl pachatel propuštěn, jeho další vyšetřování probíhá na svobodě.
 
Drahé zuby
V Kláštereckém marketu došlo na konci července k incidentu mezi pracovníkemobchodu a 21letým mužem z Kadaně. Podezřelému se nelíbilo, že byl z prodejny vykázán a tak u vchodových dveří zaútočil na poškozeného a to ránou pěstí do obličeje. Ke zranění sice nedošlo, ale útok odnesla zubní náhrada. Opatřit si novou bude poškozeného stát nejméně 30 tisíc korun. Násilník čelí obvinění z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví.
 
Dvě krádeže ve školách
Školní rok začal před necelým měsícem a policisté již zaznamenali dvě krádeže ve škole. Do neuzamčeného kabinetu jirkovské školy vnikl zloděj, který si odnesl notebook za necelých 13 tisíc korun. Druhý zloděj řádil v šatně základní školy v Chomutově. Tady překonal uzamčené dveře a vnikl do chlapecké šatny. Odnesl tašku s mobilním telefonem, kartou na městskou dopravu a kartou na obědy. V tomto případě činí škoda 5 tisíc korun. Po totožnosti pachatelů krádeží pátrají policisté z Jirkova a Chomutova.
 
Vozíky převezli jinam
Na konci července přijali chomutovští policisté oznámení o krádeži v nemocnici. V suterénu chodby zmizely tři kusy antikorových vozíků za téměř 90 tisíc korun. Při vyšetřování bylo zjištěno, že vozíky nikdo neodcizil, neboť je převezli do jiného zdravotního ústavu. Tuto skutečnost potvrdila při výpovědi zástupkyně firmy, které vozíky patří. Z tohoto důvodu bylo vyšetřování krádeže odloženo.
 
22. září 2011  
nprap. Marie Pivková
 

vytisknout  e-mailem