Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dítě v ohrožení

Frýdek-Místek - Tři dívky odešly z vycházky a už se nevrátily 

Policisté pátrají po třech nezletilých dívkách. Dvě dívky ve věku 12 let a třetí ve věku 10 let pocházejí z okresu Karviná a Frýdecko-Místecka. Pohřešované včerejšího dne kolem 15:00 hodin odešly na vycházku z dětského domova ve Frýdku Místku a do současné doby se nevrátily a nepodaly o sobě žádnou zprávu.  

K popisu dívek: 

Pohřešovaná dvanáctiletá dívka Kateřina Balážová je zdánlivého stáří 13 let, 146 cm vysoké štíhlé postavy, hnědé oči a černé dlouhé vlasy. V době odchodu měla na sobě oblečeny oranžové kraťasy, bílé triko s krátkým rukávem a šedým nápisem adidas, na nohou měla obuty růžovo fialové boty. 

Při odchodu měla u sebe finanční hotovost ve výši kolem sto korun.

Druhá pohřešovaná desetiletá Helena Balážová je 139 cm vysoké štíhlé postavy, má dlouhé černé vlasy a hnědé oči. Dívka má dle dostupných informací slabou vadu řeči, při komunikaci zadrhává. Dívka má na zápěstí ruky výrazné znaménko tmavě hnědé barvy.

Při odchodu měla na sobě tmavě modré šaty s bílými kytičkami a finanční hotovost ve výši sto korun.

Třetí pohřešovaná dvanáctiletá Zuzana Virágová je 147 cm vysoké štíhlé postavy, má středně dlouhé hnědé vlasy a hnědé oči. Dívka má taktéž mírnou vadu řeči. 

Na sobě měla při odchodu oblečenu černou jarní bundu s kytičkami, modré rifle – s dírami, krátké červené tričko tzv. lambáda a na nohou měla obuty tmavě modré boty zn. NIKE. Při odchodu měla  taktéž u sebe finanční hotovost ve výši kolem tři sta korun.

Více informací a fotografie dívek naleznete na níže uvedeném odkazu: 

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/DiteVOhrozeni.aspx

nprap. Karolína Bělunková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
7. června 2018

vytisknout  e-mailem