Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dívka po vzdělání neprahla

MOST - Policie obvinila její matku + další info  

 

Mostecký policejní komisař sdělil 40leté ženě z Mostu obvinění ze spáchání přečinu ohrožování výchovy dítěte. Na vině byla absence její nezletilé dcery ve škole, na kterou měla jako matka dohlížet. Dívka zameškala od září do března celkem 607 hodin výuky. Z toho bylo 154 neomluvených. Mostečance nyní hrozí až pětileté vězení.


 

Kdosi poškodil nádrž auta

Na deset tisíc korun se vyšplhalo poničení palivové nádrže vozidla Opel Astra. Jeho majitel, když ráno přišel k autu, si nejprve všiml podezřelého fleku na zemi. Tomu však nevěnoval pozornost. To, že něco není v pořádku, zjistil až při jízdě. Za autem se vytvářela mokrá stopa. Poškozený poté objevil otvor do nádrže. Z auta díky neznámému vandalovi zmizel benzín za pět stovek. Případ si na místě převzali policisté mosteckého obvodního oddělení. Šetří ho jako přečin poškození cizí věci.


 

Muž ze Sokolovska přišel o motorku

O motocykl v hodnotě 150 tisíc korun přišel v Mostě muž ze Sokolovska. Na svědomí to má kdosi neznámý. Vozidlo bylo před jeho zásahem zaparkované v ulici ČSA. Ke skutku došlo v odpoledních hodinách. Policie pátrá po zloději i motocyklu.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 7. června 2012


 


 

vytisknout  e-mailem