Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Dívka v nemocnici zemřela

AKTUALIZACE: BRNO VENKOV: Sedmatřicetiletý řidič najel do dvacetičlenné skupiny studentů. 

AKTUALIZACE 18. srpna 2014
Vyšetřovatel na základě získaných informací a výsledků znaleckých posudků sdělil v minulých dnech sedmatřicetiletému řidiči dodávky podezření z přečinu usmrcení z nedbalosti a těžkého ublížení na zdraví. Policisté případ nadále vyšetřují.
AKTUALIZACE 24. června 2014
Ještě v pondělí večer proběhl výslech řidiče dodávky a pedagogického dozoru studentů. Na tyto pak naváží v nejbližších dnech výslechy studentů a dalších svědků závažné nehody. Policisté dodávku, která způsobila nehodu, zajistili pro případné zkoumání znalcem, zda nehodu nezpůsobila možná technická závada. Kriminalisté na případu dále pracují.
Poblíž obce Ivaň došlo v pondělí odpoledne k závažné dopravní nehodě. Sedmatřicetiletý řidič dodávky tam zatím z nezjištěných příčin narazil do asi dvacetičlenné skupiny středoškolských studentů. Těžce zraněná studentka, která byla do brněnské Dětské nemocnice převezena letecky, po převozu do nemocnice zemřela. Dva studenti byli zraněni těžce a tři lehce. Dechová zkouška u řidiče dodávky byla negativní stejně tak i test na drogy. Silnice mezi Ivaní a Pasohlávkami byla na tři hodiny uzavřená. Policisté příčiny nehody nadále vyšetřují.
por. Bohumil Malášek, 23. června 2014

vytisknout  e-mailem