Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dívku odvezl, zmlátil a zanechal za Prahou nahou

Pražští kriminalisté pátrají po neznámém pachateli, který se dopustil trestného činu loupeže. 

Ten na začátku tohoto měsíce zastavil ve vozidle Škoda Octavia modré barvy na Karlově náměstí, kde nabídnul pětačtyřicetileté ženě, že ji sveze. Žena se s mužem ve vozidle začala bavit a navázala s ním bližší komunikaci. Poté co vyjeli na okraj Prahy, došlo také na intimnější záležitosti. Muž najednou nečekaně vystoupil z vozidla. To obešel, otevřel dveře a ženu vytáhl z vozidla. Začal ji pěstí bít do obličeje, tahat po zemi, vyhrožovat násilím a posléze i smrtí. Po brutálním napadení nasedl do vozidla a to uzavřel, aby se nemohla dostat ke svým věcem. Pachatel z místa odjel a odcizil ženě veškeré věci, které zde měla. Jednalo se o kabelku, v níž měla mobilní telefon, peněženku s hotovostí, doklady a další osobní věci. Celková škoda byla vyčíslena na bezmála deset tisíc korun. Žena na místě zůstala ležet bez oblečení. Muž svým jednáním způsobil poškozené hematomy v oblasti horní části zad a několik tržných ran na těle. Tento muž se tohoto samého činu dopustil již před měsícem, kdy obdobným způsobem ženu napadl a oloupil. Kriminalisté nevylučují, že se tento pachatel tohoto jednání dopustil již dříve.
 
Díky velmi dobré práci kriminalistů se podařilo dohledat záběry, jak žena nasedá do vozidla a odváží ji pryč. A druhý záznam, kde je zachycen při placení na benzínové čerpací stanici.
 
 
Popis: Muži je přibližně 30 let, 180 cm vysoké štíhlé postavy, má oholenou hlavu. Na sobě měl bílé triko, světlé kalhoty a sportovní boty.
 

 

nprap. Eva Kropáčová     12.7.2011    

vytisknout  e-mailem