Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do auta i do budovy

CHOMUTOV - Muže zadržela policejní hlídka, Poškozený byt.... 

Do auta i do budovy

Policisté v Klášterci nad Ohří vyšetřují jednání 32letého muže z Kadaně. V Nádražní ulici vnikl do zaparkovaného vozidla. Celé ho prohledal a sebral elektrickou pájku. Jedno vloupání nestačilo a tak se ještě vydal do blízké budovy nádraží. V čekárně poškodil zařízení. Při odchodu pak kopal v budově do vstupních dveří bytu, ve kterém spal poškozený a probudil ho. Přivolaná hlídka policistů pak muže zadržela. Provedená dechová zkouška byla negativní, pozitivní však byl test na přítomnost návykových látek.  Celková škoda byla odhadnuta na 15 tisíc korun. Obvinění z krádeže a poškození cizí věci si muž převzal, vyšetřování případu nadále pokračuje.

 

Poškozený byt

Policisté ve Vejprtech přijali oznámení o poškození bytu v ulici Na Příkopech. Majitel uvedl, že nájemníci zničili šest kusů bytových vnitřních dveří, malbu na zdi a zeď samotnou, kterou probourali. Škodu odhadl na 5200 korun. Z uvedeného jednání je podezřelá dvojice z Vejrpt, která zde v uvedené době bydlela. Jedná se o muže ve věku 31 let a 25letou ženu. Policisté skutek vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

  

Dřevo bez placení

Oznámení o krádeži dřeva vyšetřují policisté v Kadani. Dosud neznámý pachatel pokácel v lesním revíru poblíž obce Místo celkem 38 kusů vzrostlých stromů buků, které následně z místa odvezl na dosud neznámé místo. Zástupce poškozené firmy vyčíslil škodu na 7 tisíc korun. 

 

Domů bez hodinek

Na vlastní neopatrnost doplatila žena z Chomutova, která přišla včera nakupovat do prodejny v obchodní zóně Otvice. V převlékací kabince si totiž odložila hodinky, na které při odchodu zapomněla. Když se na místo vrátila zpět, svůj majetek již nenašla. Při výpovědi upřesnila škodu na 5500 korun. Jirkovští policisté jednání neznámého pachatele vyhodnotili jako zatajení věci.

 

 

29. ledna 2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail:

vytisknout  e-mailem