Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do auta pro tašku

LITOMĚŘICE – Pohled přes okénko ho navnadil; Sebral železo i sekačku; Zmizela toaleta  

Do vozidla zaparkovaného v Roudnici nad Labem se vloupal v noci na čtvrtek neznámý pachatel. Zlákala ho zřejmě taška uložená viditelně na sedačce. Po rozbití okénka si lapka odnesl tašku s obsahem zahradního hnojiva, mýdla a papírových ubrousků. Celková škoda je vyčíslena na 3200 korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 

Sebral železo i sekačku
Policisté přijali v úterý oznámení o vloupání do chaty v zahrádkářské osadě u Roudnice nad Labem. Neznámý pachatel rozstříhal oplocení na pozemek a vnikl násilným způsobem do kolny, odkud odvezl pojezdovou sekačku na trávu, stavební kolečko a různý železný materiál. Dále vypáčil dveře do chaty, ze které nic neodcizil. Škoda je vyčíslena na 1500 korun a po neznámém pachateli a odcizených věcech pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Zmizela toaleta
Počátkem tohoto týdne vnikl neznámý pachatel do sportovního areálu u obce Hošťka. Předmětem jeho zájmu byla mobilní chemická toaleta, kterou nezjištěným způsobem odcizil. Majitel areálu vyčíslil škodu na 7 tisíc korun, případ je vyšetřován jako přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.
 

10. 5. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem