Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do batohu nacpal 12 lahví

TEPLICE - Zloděj nebyl troškař; Ukradl čtyřkolku... 

Zloděj nebyl troškař
     Na bouřlivé oslavy Silvestra se zřejmě chtěl předzásobit 20letý mladík, který v bílinském supermarketu odcizil 11 lahví značkového rumu a jednu lahev whisky. Zboží v hodnotě přes 4 tisíce korun schoval do batohu a bez zaplacení prošel pokladní zónou, kde byl zadržen ostrahou prodejny. Vzhledem k tomu, že lapka byl v posledních třech letech pravomocně odsouzen za majetkovou trestnou činnost, hrozí mu nyní za krádež až tři roky za mřížemi.
 
Ukradl čtyřkolku
     Policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 28letému muži, který se začátkem prosince vloupal do kůlny u zahradní chatky v Dubí. T té následně odcizil dětskou motorovou čtyřkolku, jejíž hodnotu majitel vyčíslil na 5 500 korun. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Tři vloupání do aut
     Tři vloupání do motorových vozidel v teplickém okrese, ke kterým došlo během uplynulého dne, vyšetřují policisté. K prvnímu vloupání došlo v Újezdečku, kde neznámý pachatel vnikl do vozidla Renault a odcizil z něj autorádio. Oznámení o další krádeži, tentokrát v Teplicích přijali policisté z Prosetic. Neznámý lapka se vloupal do osobního vozidla Nissan a také si odnesl autorádio. K poslednímu vloupání došlo v části Trnovany, kde pachatel vnikl do vozidla značky Peugeot, než však stačil něco odcizit, vyrušil ho svědek a lapka se dal s prázdnou na útěk. Všechny tři případy policisté prověřují jako přečiny krádeže, za které hrozí pachatelům až dva roky ve vězení.
 
 
Teplice, 29. 12. 2010, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email:
pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem